Postări populare

miercuri, 5 ianuarie 2011

Scapă rapid de acnee

Scapă rapid de acnee, prin metode naturiste! Încearcă şi tu!

publicat: 26 August 2008
marime text:
După cum probabil ţi-ai dat seama, de când tot încerci să găseşti loţiunea minune pentru a scăpa de acnee, e foarte greu să afli dacă acel produs va da rezultatele dorite pentru tenul tău, înainte de a-l cumpăra. Şi, cu atâtea produse cosmetice scumpe aflate pe piaţă, cum ai putea şti care e cel mai bun pentru tine?
Scapă rapid de acnee, prin metode naturiste! Încearcă şi tu!
Poţi scăpa de acnee foarte simplu, în numai trei zile, prin metode naturiste!
Bicarbonat de sodiu. Este deosebit de eficient în a-ţi exfolia tenul, îndepărtând celulele moarte şi permiţând porilor să respire. Aplică o linguriţă de bicarbonat de sodiu pe o cârpă umedă şi masează-ţi uşor faţa cu ea. Apoi, clăteşte-te bine şi usucă-ţi faţa cu un prosop moale.
Albuşuri de ou. Sunt foarte bogate în proteine şi pot fi folosite ca o mască vindecătoare pentru pielea ta. De asemenea, albuşurile de ouă sunt apreciate pentru că pot absorbi grăsimea de pe piele. Spargi un ou, separi gălbenuşul de albuş şi apoi baţi cu o lingură albuşul, până devine uşor spumos şi îl aplici pe faţă. După un sfert de oră, te clăteşti bine cu apă călduţă şi asta e tot!
Ulei de arbore de ceai. Îl găseşti în orice farmacie. Foloseşte-l cu încredere, îţi va îndepărta toate bacteriile de pe piele.
Făină de ovăz. Aceasta este foarte bună pentru a absorbi grăsimile eliminate prin porii tăi. Amestecă făina cu un pic de apă, până devine o cocă moale, şi apoi pune-ţi-o pe faţă, ca o mască, pe care o îndepărtezi după 10 minute cu apă călduţă. Dacă repeţi acest procedeu timp de trei zile, vei avea o piele fină şi lipsită de coşuri.
Aloe Vera. Această plantă este extrem de apreciată pentru virtuţile sale terapeutice; pe lângă altele, previne cicatricile şi petele de la acnee. Iei o frunză de Aloe Vera şi îţi masezi faţa cu gelul pe care îl lasă. După un sfert de oră, timp în care gelul de Aloe Vera îţi penetrează porii, ţi-i curăţă şi îţi hidratează pielea, poţi merge să te speli cu apă călduţă.

Niciun comentariu: