Postări populare

joi, 6 ianuarie 2011

Feriti-va de urmatoarele lucruri /produse daunatoare

Produsele cosmetice uzuale contin substante extrem de toxice

Toxinele absorbite prin piele ne afecteaza grav sanatatea

Femeile absorb anual, in medie, 2 - 3 kilograme de substante toxice prin intermediul produselor cosmetice uzuale, compusi care pot provoca aparitia cancerului, a iritatiilor pielii sau a im­batranirii premature, potrivit unui studiu britanic citat de „Daily Mail”. In medie, de obicei, rutina zilnica a femeilor implica folosirea demachiantului, a cremei de fata, a produselor de machiaj si a rujului. Insa, unele substante create de om si utilizate la fabricarea acestor produse au fost asociate de specialisti cu aparitia cancerului, a iritatiilor pielii si chiar a imbatranirii premature, potrivit biochimistului Richard Bence. In lista produselor suspecte a fi cele mai periculoase conduc detasat parabenii, conservantii utilizati in aproape toate produsele pentru piele si par, inclusiv sapun, sampon, deodorant si lotiuni pentru bebelusi. Produsele cosmeice uzuale produc pe langa boli dermatologice, caderea parului si un lant de boli cronice si chiar fatale in timp.“Multi oameni urmeaza diete extreme si realizeaza zilnic diferite metode de detoxifiere, si apoi, dupa toate acesteafolosesc produse cosmetice toxice. Amintiti-va ca pielea dumneavoastra este ca un burete, asa ca fiti atenti ce puneti pe ea.” - Nexus Magazin

Toti aceia care sunt preocupati de sanatatea lor ar trebui sa stie casubstantele din cosmeticele pe care le folosim sunt absorbite de organism, prin piele. De multe ori, ingredientele chimice ale cosmeticelor si ale produselor de ingrijire corporala sunt toxice si au efecte dezastruoase asupra sanatatii noastre.

Tot mai multi oameni se intereseaza de alimentatia sanatoasa, cosmeticele si produsele de ingrijire corporala naturale (bio, organice si ecologice).
Citeşte mai mult...
 
Produse BIO vs Non-BIO vs Natural! - Produsele BIO si Cosmeticele BIO! - Ce contin Cosmeticele obisnuite Non-BIO!PDFImprimare
Stil de viata sanatos Stilul de viata sanatos: articole, documente, studii
Scris de Administrator   
Joi, 30 Decembrie 2010 18:16

Produse BIO vs Non-BIO vs Natural!

Produsele BIO si Cosmeticele BIO!

Ingredientele acestor produse sunt crescute fara a fi folosite pesticide, fertilizatori sintetici, fara organisme modificate genetic sau radiatii ionice.

Programele si organizatiile mondiale definesc termenul BIO/organic sau ecologic in felul urmator:

"Produsele bio/organice sunt produse prin agricultura bio/organica sau ecologica de fermieri, care folosesc resurse naturale si conservanti obtinuti din natura pentru a furniza calitatea produselor pentru generatiile ce vor urma."

Inainte de a fi denumit si etichetat ca fiind organic, un produs trebuie sa fie certificat de organizatiile europene de certificare, acreditate in lume pentru a garanta standardele:

Eco, bio, organic - Ecologic, biologic, organic - Sigle, logo organisme certificare - Banner

Produsele BIO organice sunt produse 100% naturale (spre deosebire de cele "naturale" pe care le gasim in comert si care sunt de fapt multe ingrediente chimice impreuna cu unul natural), nu contin nici un ingredient chimic, iar ingredientele din compozitia lor au fost cultivate organic (fara ingrasaminte, pesticide etc.) si extrase prin metode naturale. Cosmeticele BIO organice sunt obligatoriu certificate de catre una din organizatiile autorizate din domeniu si sunt etichetate ca atare.
Citeşte mai mult...
 
Cum sa stabilesti o relatie cu bebelusul din burtica - Sunt insarcinataPDFImprimare
Familie si educatie Familie
Scris de Administrator   
Marţi, 21 Decembrie 2010 18:07

Cum sa stabilesti o relatie cu bebelusul din burtica

de Psiholog Lizetta Mihaila

Cum sa stabilesti o relatie cu bebelusul din burtica - Sunt insarcinataCe bucurie poate fi mai mare decat atunci cand afli ca esti insarcinata si iti dai seama ca acolo, inlauntrul tau, creste un sufletel, care va da un nou sens vietii tale!

Momentul primei echografii este unul cu totul special, mai ales daca viitoarea mamica ii va asculta batand inimioara fatului. Atunci va realiza cu adevarat ce mare o responsabilitate are, si ca de ea depinde fericirea pruncului care se va naste. Atunci va incepe sa-si puna problema stabilirii unei relatii cu micul pui de om, se va gandi cum sa faca sa ii ofere cat mai multe dragoste, iar el sa simta asta!
Citeşte mai mult...
 
EARTHLINGS, PAMANTENII un film documentar DESPRE CRUZIMEA OAMENILOR FATA DE ANIMALE, despre dependenta absoluta a umanitatii fata de animale pentru: companie, mancare, imbracaminte, sport si divertisment sau pentru cercetare stiintifica si medicala-90 minPDFImprimare
Familie si educatie Educatie
Scris de Administrator   
Marţi, 14 Decembrie 2010 05:58

Earthlings, "Pamantenii" - Un film documentar despre care e bine sa stii.

EARTHLINGS, PAMANTENII un film documentar DESPRE CRUZIMEA OAMENILOR FATA DE ANIMALE, despre dependenta absoluta a umanitatii fata de animale pentru: companie, mancare, imbracaminte, sport si divertisment sau pentru cercetare stiintifica si medicala - 95 minute - afisEarthlings, in traducere Pamantenii, este un documentar de lung metraj despre cruzimea oamenilor fata de animale, despre dependenta absoluta a umanitatii fata de animale (pentru companie, mancare, imbracaminte, sport si divertisment, sau pentru cercetare stiintifica si medicala), dar ilustreaza in acelasi timp totala nostra lipsa de respect pentru asa zisii "furnizori ne-umani".
EARTHLINGS, PAMANTENII un film documentar DESPRE CRUZIMEA OAMENILOR FATA DE ANIMALE, despre dependenta absoluta a umanitatii fata de animale pentru: companie, mancare, imbracaminte, sport si divertisment sau pentru cercetare stiintifica si medicala - 95 minute - afis 1Filmul este povestit de catre Joaquin Phoenix (GLADIATORUL), nominalizat la premiile Oscar, iar coloana sonora este asigurata de catre Moby, artistul castigator al discului de platina.

Studiind in profunzime pet shopurile, crescatoriile de pui si adaposturile de animale, precum si fermele – uzine, afacerile cu piele si blana, industriile sportului si distractiei, si in final profesiile medicale si stiintifice, EARTHLINGS foloseste camere ascunse si filmari care nu au fost niciodata aratate pana acum pentru a realiza cronicile de zi cu zi ale unora dintre cele mai mari industrii din lume, care se bazeaza in intregime pe animale pentru a obtine profit.

EARTHLINGS, PAMANTENII un film documentar DESPRE CRUZIMEA OAMENILOR FATA DE ANIMALE, despre dependenta absoluta a umanitatii fata de animale pentru: companie, mancare, imbracaminte, sport si divertisment sau pentru cercetare stiintifica si medicala - 95 minute - afis 2Pamantenii - "Earthlings", este un documentar epic care aduce lalumina atrocitatile hidoase comise de catre o societate specisista.

Puternic, provocator si dand nastere la intebari, EARTHLINGS este de departe cel mai cuprinzator documentar produs vreodata despre corelatia dintre natura, animale, si interesele economice umane.
"We must not refuse with our eyes what they must endure with their bodies" -
"Noi nu trebuie sa refuzam cu ochii nostri ceea ce trebuie sa indure cu trupurile lor" spunea Gretchen Wyler (fondatorul premiilor "Genesis awards" impreuna cu Humane Society)

Exista multe filme bune despre drepturile animalelor, dar acesta transcede scenariul.EARTHLINGS - "Pamantenii" necesita sa fie vazut.

Vedeti filmul documentar Earthlings - "Pamantenii" mai jos, durata filmului este de 90 minute (filmul este subtitrat in romana).

Aveti in plus, pe langa film si interviuri cu Shaun Monson directorul, regizorul filmului documentar Earthlings - "Pamantenii", film care a fost realizat pe parcursul a 5 ani (film care face parte dintr-o trilogie de filme: primul este Earthlings aparut in 2005, al 2-lea este Unity in 2010, al 3-lea este un film senzational despre natura, nemaifacut, nemaivazut pana acum... 
Citeşte mai mult...
 
Detoxifierea organismului - Detoxificare, E-uri, Toxine - Toxinele acumulate in exces in organism pot provoca dureri articulare si alte probleme aparent inexplicabile - Cura de sanatate - Prof. Dr. Pavel Chirila - TVR1 TeleJurnal- 20 Martie 2010-13 minutePDFImprimare
Alimentatie sanatoasa Prof. Dr. Pavel Chirila
Scris de Administrator   
Duminică, 28 Noiembrie 2010 14:41

Detoxifierea organismului - Detoxificare, E-uri, Toxine - Toxinele acumulate in exces in organism pot provoca dureri articulare si alte probleme aparent inexplicabile - Cura de sanatate - Prof. Dr. Pavel Chirila - TVR1 TeleJurnal - 20 Martie 2010 - 13 minuteDetoxifierea organismului. Detoxificare, E-uri, Toxine...

Toxinele acumulate in exces in organism pot provoca dureri articulare si alte probleme aparent inexplicabile.
Toxine care se cumuleaza in timp in organism si care pot duce in decursul anilor la aparitia bolilor cronice, bolilor grave.

Cura de sanatate. Cum sa avem o viata sanatoasa, sa mancam sanatos, cum sa avem un stil de viata sanatos si sa ne ferim de toxine.

Cum stim daca suntem intoxicati cu toxine, E-uri, noxe, etc. ?
Ce analize trebuie sa facem, sau metode naturale ar fi bine sa folosim ca sa descoperim din timp intoxicarea organismului si astfel sa prevenim aparitia bolilor induse de toxinele acumulate in decursul timpului in corp ?

Cura de detoxifiere a organismului.

Citeşte mai mult...
 
Totul despre terapiile naturale - O carte senzationala despre medicina alternativa: Nutritie, Fitoterapie, Cosmetica Naturala - Dr. Farm. Ovidiu Bojor, Prof. Dr. Gheorghe Mencinicopschi, Prof. Dr. Alexandru Oproiu - B1TV Nasul - 13 Aprilie 2009- 59 minutePDFImprimare
Fitoterapia - Tratamentul bolilor cu plante Doctor Farm. Ovidiu Bojor
Scris de Administrator   
Marţi, 23 Noiembrie 2010 21:22

Totul despre terapiile naturale - O carte senzationala despre medicina alternativa, medicina naturala: Nutritie, Fitoterapie, Cosmetica naturala

Totul despre terapiile naturale - O carte senzationala despre medicina alternativa, madicina naturala: Nutritie, Fitoterapie, Cosmetica Naturala - Dr. Farm. Ovidiu Bojor, Prof. Dr. Gheorghe Mencinicopschi, Prof. Dr. Alexandru Oproiu - B1 TV la NasulTotul despre terapiile naturale - O carte senzationala despre medicina alternativa, medicina naturala - Nutritie, Fitoterapie, Cosmetica Naturala - Prof. Dr. Gheorghe Mencinicopschi - B1TV la NasulTotul despre terapiile naturale - O carte senzationala despre medicina alternativa, medicina naturala - Nutritie, Fitoterapie, Cosmetica Naturala - Prof. Dr. Alexandru Oproiu - B1TV la NasulCompendiu de terapie naturala: Nutritie, Fitoterapie, Cosmetica - Autori: Gheorghe Mencinicopschi, Ovidiu Bojor, Larisa Ionescu-Calinesti - Editura Medicala 2009

Cartea:
 


 Compendiu de terapie naturala: nutritie, fitoterapie, cosmetica

Autori: Gheorghe Mencinicopschi, Ovidiu Bojor, Larisa Ionescu-Calinesti - Editura Medicala 2009 (Prima editie a cartii a aparut pe 25 Martie 2009 - chiar de Buna Vestire)

Cartea a fost lansata in Romania in aceasta emisiune de la Nasul la postul B1TV. Pentru detalii a se vedea emisiunea TV.
Citeşte mai mult...
 
Reteta Tineretii Fara Batranete - Imparatul Plantelor - Pledoarie Pentru Viata Lunga si Buna - Academician Dr. Farm. Ovidiu Bojor si Dr. Peter Robert Ostven - B1 TV Nasul - 28 Februarie 2009 - 98 minutePDFImprimare
Fitoterapia - Tratamentul bolilor cu plante Doctor Farm. Ovidiu Bojor
Scris de Administrator   
Marţi, 23 Noiembrie 2010 16:22

Reteta tineretii fara batranete si viata fara de moarte - Dr. farm. Ovidiu Bojor

Dr. Farm. Ovidiu Bojor - Imparatul plantelor - Reteta tineretii fara batranete pledoarie pentru viata lunga si bunaTinerete fara batranete si viata fara de moarte - Pledoarie pentru viata lunga si buna

"(...) Fitoterapia este o ramura a stiintelor medicale. (...) Fitoterapie deci vindecarea prin plante si cu alimente, fiindca medicina viitorului categoric va fi cea profilactica, preventiva sa nu ajungem la boli. (...)


Medicina moderna, o parte din medicina moderna trateaza simptomele, este simptomatica, si nu cauza. (...) 

Medicina holistica care este foarte importanta se adreseaza trupului si in acelasi timp sufletului uman, deci nu putem desparti sufletul de trup. (...)" spune Dr. farm. Ovidiu Bojor

Celebrul academician Ovidiu Bojor la 85 de ani crede in Tinerete Fara Batranete si Viata Fara de Moarte.

Citeşte mai mult...
 

Niciun comentariu: