Postări populare

joi, 6 ianuarie 2011

Despre Grecia

www.util21.ro - Toate informatiile utile de care ai nevoie!

 Home         Super Stare Show         Restaurante         Hoteluri         Util21TV         SuperMarket         Director firme         Adauga site

RECOMANDAM


PUBLICITATE



MENIU RAPID


Conducerea statului


TOP PORTAL


TOP MOTOR CAUTARE


SANATATE SFATURI


RECOMANDAM

Grecia
Grecia, statiuni agitate, peisaje stancoase, plaje ascunse, orase antice Cine viziteaza o data Grecia, va ramane impresionat toata viata. Exista atata varietate aici, in care fiecare insula ofera un amestec de minunatii pe care nu se poate sa le ratezi. Insa frumusetile Greciei nu se datoreaza numai insulelor sale. Toata tara este un intins si prietenos litoral. De-a lungul fasiilor de pamant crestate, dintre Marea Egee si Marea Ionica, cele mai vechi civilizatii, timpuri legendare si obiceiuri puternic inradacinate in trecut, se intalnesc si convietuiesc cu tanarul mileniu. Trecutul si prezentul alterneaza, la fel ca si schimbarile de peisaj, de la cel marin la cel muntos, oferind vizitatorilor experiente memorabile. Poti trai in aceasta tara, inconjurata de nepretuite valori istorice si muzee, varste stravechi - pre-clasic, roman, bizantin - toate intr-o singura zi, sau te poti bucura pur si simplu de viata, practicand sporturi acvatice, facand croaziere pe mare, pescuind, relaxandu-te in hotelurile luxoase, gustand din apetisanta bucatarie traditionala si sfarsind ziua intr-unul dintre sutele de cluburi de noapte sau discoteci. O infrastructura adecvata, pe sosele, in aer sau pe apa, face din Grecia o destinatie extrem de accesibila tuturor celor care, ajunsi aici, vor fi liberi sa-si aleaga propriul stil de viata si cu siguranta sa-si faca prieteni noi.
Locuinte majoritatea fiind case traditionale in Grecia dar sunt primiti si turisti in ele.Insula Thassos, cea mai nordica insula a Marii Egee, are 22 km de la est la vest si 26 km de la nord la sud, fiind inconjurata de 93 de km de litoral. "Insula de smarald" este un loc cu o istorie fascinanta si de o frumusete rara. Fie ca esti sportiv, iubesti natura, sau iti place viata de noapte, vei avea o larga varietate de locuri de vizitat.
Halkidiki
Halkidiki se afla in nordul Greciei, in Macedonia, si este compusa din 3 brate Kassandra, Sithonia si Muntele Athos. Cu o linie de coasta ce se intinde pe o distanta de 522 km, ale carei plaje variaza atit ca forme cit si ca dimensiuni, de la plaje lungi cu nisip fin, la plaje mici, la golfuri pitoresti, porturi mici, sate traditionale pescaresti.
Cea mai frumoasa zona din nordul Greciei, aceasta peninsula si-a pastrat dintotdeauna acelasi farmec. Padurile, plajele cu nisipul fin, golfuletele ascunse, orasele istorice si satucurile pitoresti fac deliciul turistilor. Peninsula este compusa din trei fisii de pamant ce intra in marea Egee. Kassandra, Sithonia si Athos. Primele doua sunt cele mai dezvoltate. Athos, fisia estica, este renumita prin cele douazeci de manastiri imprastiate pe tot cuprinsul ei. Excursiile cu iahtul de-a lungul coastei ofera cele mai inedite panorame.
Alte informatii pe care le gasiti in cadrul sectiunii de "Vacante si calatorii ":
Cunoasteti informatii interesante despre locuri care merita sa fie vizitate, care nu sunt in baza noastra de date si doriti sa apara pe internet la aceasta sectiune? Trimiteti aceste informatii pe adresa de e-mail: util21@util21.ro si ne ocupam noi de restul.

RECOMANDAM


PUBLICITATE

Cosulete cadouri
Web Designer

VA RECOMANDAM


Website-uri similare

CALENDAR      06.Jan.2011

Ziua:6361 ramase
Saptamana:0151 ramase
Luna:111 ramase

RECLAMA TA

Niciun comentariu: